AKTUELLE TILBUD PÅ ALLE SLAGS INTERNET

Se de aktuelle og bedste tilbud fra de største udbydere nedenfor. Eller klik videre og se deres øvrige kampagner.

Tilbud med fuld fokus på pris og hastighed

Når det kommer til bredbånd, fibernet og internet i det hele taget, så kan du stole på, at du får en pris, der er tæt på, hvad selskaberne kan trække den til. Der er nemlig så hård konkurrence om kunderne, så tit tjener firmaerne først penge på én efter 3 eller 6 mdr.. Det siger lidt om konkurrencen, og hvorfor de så gerne vil have dig som kunde.

Derfor kan du med god ro i maven lade dig få en række gode tilbud fra de forskellige, for når de ved, at du leder efter en ny forbindelse, så er de også villige til at strække sig langt for at få dig som kunde. Prøv derfor at tage kontakt til et par forskellige, for det er tit muligt at presse dem til at lægge noget yderligere oveni tilbuddet. De vil hellere lukke dig som kunde i dag fremfor i morgen.

Internet, streaming og mobil med i tilbuddet

I dag er de store udbydere ikke kun leverandører af internet, men typisk også alle de øvrige områder som mobil og streaming. Her er der med andre ord ligeledes mulighed for at gøre en god handel når du skal indhente tilbud på internet og bredbånd. Tit vil de foreslå, at du samler det hele hos dem – ét sted – og heraf kan de både spare penge, men heraf også tilbyde dig endnu mere eller en lavere pris. Det bør du udnytte.

Tit er det faktisk også helt ok, at tingene er samlet ét sted, og at man ikke skal betale regninger flere steder og henvende sig flere steder, hvis der er et problem. Kig priser og tilbud igennem og se om ikke, der er et tilbud, som passer netop dig.

De bedste priser på fibernet og bredbånd

Er du blandt de heldige, der kan få fibernet, så finder du også dem her på siden. Med fibernet kan du nå svimlende hastigheder som 1000 Mbit, og så tager det ikke mange sekunder at hente en hel spillefilm! Her er der virkelig smæk for skillingen. Hvis du vil finde ud af, om du kan få fiber, så har vi samlet et overblik over danske fibernet udbydere her.

Det “traditionelle” bredbånd lever også i bedste velgående og her er der stadig smæk på ved de høje hastigheder – her er det også muligt at nå op på både 300, 500 og 1000 Mbit. Så går det altså hurtigt. Næsten alle husstande i Danmark kan få bredbånd, men hastighederne man kan få ud af stikkene kan variere en del. Check med de enkelte udbydere, hvad du kan få i hastighed hos dem – det afhænger dog helt af kablerne i din husstand. Find en god oversigt over danske udbydere af bredbånd her.