Du er her: Forside » Udbydere » norlys

norlys.dk

norlys

Forbindelser: Fiber og kabelnet
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: Fra 179 kr./md.
Oprettelse: 0 kr.

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 4,3 af 5,0

Du har sikkert hørt om Norlys. På trods af at de stadig er et relativt nyt navn på markedet, har de nemlig hurtig gjort sig bemærket. Og da de ikke kun udbyder internet, men også el, gas, tv med mere, har de rigtig mange kunder i Danmark.

Norlys blev skabt som en fusion af selskaberne SE og Eniig, som hver især begge havde et etableret netværk, da de slog sig sammen og blev til Norlys.

En solid spiller i markedet

Fordi de netop fylder så meget på markedet, har Norlys da også et hav af tilfredse bredbåndskunder. Et hurtigt kig på Trustpilot viser tydeligt, at deres ambition har været at sikre sig glade kunder. De tilbyder hurtig og effektiv kundeservice og virker generelt til at være imødekommende og hjælpsomme over for eventuelle udfordringer, som måtte opstå. Driftsforstyrrelser lader der til at være meget lidt af, og når de skulle opstå, er Norlys hurtige til at reagere på dem og få dem udbedret.

En af de helt store fordele hos Norlys er deres koncept “giganet”. Det er en løbende opgradering af det eksisterende kabelnet, som Norlys foretager i områder, hvor de udbyder net. Dette er meget fremtidssikret, og gør det muligt for Norlys at tilbyde bredbåndshastigheder helt op til 1.000 Mbit i sekundet. Så hurtig en forbindelse er både nok for langt, langt de fleste danskere i dag, og vil også være det de næste mange år frem.

En anden stor fordel hos Norlys er deres fokus på fibernet. De arbejder nemlig løbende på at udvide fibernettet og gør det dermed muligt for flere og flere danske husstande at komme på denne løsning. Så hvis du i fremtiden skulle ønske at prøve fibernet, kan der være mulighed for dette igennem Norlys. Det afhænger selvfølgelig af hvorvidt det er muligt på netop din adresse. Som de fleste udbydere har Norlys en supernem testfunktion på deres hjemmeside, hvor du hurtigt får svar på, om fibernet pt er muligt på netop din adresse.

Bestillingen af bredbånd hos Norlys er hurtig og gnidningsfri. Det hele foregår online, og de tilbyder endda gratis oprettelse. Det skal dog nævnes som en af de eneste ulemper hos Norlys, at de pt har 6 måneders binding. Hvis man bliver en af deres mange tilfredse kunder, skulle dette dog ikke være et problem.

Hvis du leder efter en udbyder, som er til at stole på, så er Norlys et godt bud. De har stort fokus på venlig kundeservice, så hvis der skulle blive noget, er de nemme at tale med. Og med deres løbende opgraderinger og forbedringer af det eksisterende netværk, vil de også kunne tilbyde hurtigt, stabilt bredbånd i fremtiden. Med helt op til 1.000 Mbit i sekundet kan Norlys være med blandt udbyderne af de allerhøjeste hastigheder, når det kommer til bredbånd.

Derfor er Norlys også en god løsning for dig, som ikke vil gå på kompromis med hastigheden. Hvis du har arbejde hjemmefra, arbejder med store billed- eller lydfiler, streamer meget, gamer meget, eller blot har en husstand med mange enheder, som er på nettet, så er Norlys nok også en god udbyder at overveje. Deres høje hastigheder og stabile net gør nemlig, at du sjældent vil opleve dårlig forbindelse.

Hjemmeside: www.norlys.dk

Relaterede bredbånd:

Fastspeed
Jetnet
Stofa

Hvor hurtig er din forbindelse?