Du er her: Forside » Udbydere » yousee

yousee bredbånd logo

yousee

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 3,1 af 5,0

Pakker til unikke behov

Når du skal vælge internetudbyder, er det godt at se på, hvad de forskellige tilbyder og opholde dem mod hinanden. Her vil du hurtigt finde ud af, at Yousee bredbånd har størst diversitet og alsidighed i deres abonnementer. Der er fem forskellige at vælge mellem, og priserne varierer fra 249,- pr. måned til 699,- pr. måned. Sidstnævnte er den store forbindelse med 1000/100 Mbit/s, hvilket er genialt til firmaer, der har brug for at være mange på ad gangen eller til gameren, der spiller tunge spil, ser streamer mange film og ser TV.

Har du ikke det store behov for at have et lynhurtigt internet, da du blot surfer lidt rundt, er på Facebook, Instagram og alle de andre sociale medier samt tjekker e-mail, er der ingen grund til at vælge mange Mbit/s. Her er 25/5 rigeligt og faktisk ret hurtigt internet. Én af de gode ting ved Yousee bredbånd er, at det er let at installere. Og synes du ikke, at du gider at bruge de få minutter på det, kan du få en tekniker med ud, der gør det hele klar til dig.

Få hurtigt internet med Yousee bredbånd

Sætter du pris på at være online hele tiden, og vil du absolut ikke tage til takke med en internetforbindelse, der har det med at hakke, er Yousee bredbånd det sikre valg for dig. Det kan godt være, at det ikke er det billigste internet, men til gengæld er det absolut et af de mest pålidelige overhovedet. Og da du kan vælge pakker efter behov og forbrug, giver det stor fleksibilitet i forhold til at op- og nedskalere, som du har lyst.

Relaterede bredbånd:

Alt fibernet
1000 mbit fiber
1000 mbit bredbånd

Hvor hurtig er din forbindelse?