Hurtigt internet gennem fiber eller bredbånd

Find det hurtigste og billigste internet i søgningen nedenfor.

Hører du til blandt dem, der kan få fibernet – så gå til denne side. Søger du “almindeligt” bredbånd – så start her.

SE OG SORTÈR ALLE VORES HURTIGE INTERNET NEDENFOR:

Hurtigt internet til film, serier og surf

Hvis der er noget, der i dag kan få os op i det røde felt, så er det når vi ser loaderen stå og køre for at indlæse film eller spil. Det skal bare virke og det skal være nu! Vi er simpelthen ovre de tider, hvor man skulle vente på internetforbindelse, og derfor er vores tålmodighed blevet tilsvarende lille. Lig nul faktisk.

Heldigvis er det ikke noget problem at få hurtigt internet i dag, og man kan få det både med en “traditionelt” bredbånd, eller det “helt nye” fibernet, som er dataoverførsel gennem lys! Vildt! Og her dækker lynende hurtigt ikke – lyset er 1000 gange hurtigere end lynet.. Såe, der er smæk på.

Med andre ord, så er det nemt at få en hurtig forbindelse, og skal det samtidig være billigt internet, så har vi heldigvis gjort det nemt at vælge den helt rigtige forbindelse til den studerende eller familien på to voksne og 3 børn. Der er en forbindelse til alle behov.

Fibernet bruger lys til at overføre data

Test hvor hurtig din internetforbindelse er hos Speedtest.net.

De bedste priser på hurtigt internet

Når vi taler “hurtigt internet”, så angiver man hastigheden i megabit, som er mængden af data en forbindelse kan overføre til og fra husstanden. Noget af det højeste antal megabit kan opnås med fibernet, som i øjeblikket kan leveres fra 300 mbit og op til 1000 mbit. Så har man en seriøst hurtig forbindelse.

Men en forbindelse over 100 mbit tager det ikke mange minutter at hente en hel spillefilm og streamingen starter lige med det samme. Derfor dækker en sådan forbindelse næsten de flestes behov, og der er da kun behov for at opgradere, hvis man så er en familie, hvor alle gerne vil se noget forskelligt, børnene vil se YouTube eller spille og måske også streame musik – så er der pludselig rift om forbindelsen.

Check dit behov for en hurtigt forbindelse

Du finder let en lang række af danske udbydere i oversigten ovenfor, og start altid med en lidt mindre forbindelse du tror vil dække. Så kan man altid senere opgradere, og naturligvis kan man også gøre det omvendt, og så nedgradere, hvis det går FOR hurtigt. Men det er trods alt billigere at opgradere og have betalt mindre, end at købe dyrt og så nedgradere.

Prøv en forbindelse, som matcher Jeres behov, så er underholdningen hjemme.