Du er her: Forside » Udbydere » hiper

Hiper Bredbånd Logo
hiper.dk

hiper

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 4,6 af 5,0

Hiper er en af Danmarks førende internetudbydere.

Aktuelle tilbud:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Seriøs bredbåndsudbyder

Hiper bredbånd er en forholdsvis ny spiller på danske marked inden for internetudbydere, men de har så sandelig formået at skabe stor konkurrence om de mange potentielle kunder, der værner om godt internet. I en tid, hvor vi forbrugere stiller større krav og har alle muligheder for at undersøge og sammenligne konkurrenter, er det op til udbyderne at være skarpe på såvel priser som produkt. Du kan vælge mellem flere pakkeløsninger hos Hiper bredbånd – alt afhængigt af, om du skal have via fiber, kabel-TV eller telefonstik.

Få bredbånd, der matcher dine behov med Hiper bredbånd

Når du bestiller Hiper bredbånd, får du ovenikøbet en router med i prisen. De fleste steder skal du betale en månedlig leje oven i prisen, hvilket ikke er tilfældet her. Man kunne fristes til at tro, at prisen så er højere og har lejen skjult, men det er den ikke. Set i forhold til, at du kan få en 1000 Mbit forbindelse til kun 299,-, er der ikke noget, der er skjult.

Med Hiper bredbånd kan du få bredbånd, der matcher dine behov. Har du som sagt brug for det bedste af det bedste, skal det ske via fibernet. Du kan også vælge bredbånd via kabel-TV og telefonstik, hvilket er helt op til dig. Er det via kabel-TV, får du 100 Mbit download og 25 Mbit upload – og via telefonstik kan du vælge pakker fra 10 til 100 Mbit alt efter dine behov.

Gennemsigtigt internet til en fair pris

Det kan ofte være svært at se, hvad de forskellige udbydere tager i gebyr, oprettelse og meget andet. Men med Hiper bredbånd kan du se sort på hvidt på deres hjemmeside, hvad alt koster. Her kan du se prisen på flyttegebyr, teknikerbesøg, rykker på faktura og meget andet relevant.

Det er et helt og aldeles gennemsigtigt bredbånd uden så mange dikkedarer og skjulte omkostninger. Og så er det bestemt internet til en rigtig fair pris – og faktisk til den billige side.

Hjemmeside: www.hiper.dk

Relaterede bredbånd:

1000 mbit fibernet
Alle fibernet
Alle bredbånd

Hvor hurtig er din forbindelse?