Du er her: Forside » Udbydere » stofa

stofa.dk

stofa

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 200/1000 mbit
Priser: 319-399 kr./md.
Oprettelse: 99 kr.
Velkomstgave: TV2 Play og HBO Max

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 2,9 af 5,0

Ligesom de andre store bredbåndsudbydere er Stofa også meget godt med på fibernettet, hvilket gør dem til et fremtidssikret valg, også selvom du ikke nødvendigvis er interesseret i fibernet lige nu.

Der er også et par ekstra goder ved at vælge Stofa. De tilbyder nemlig gratis oprettelse (dog for forbindelser på over 200 Mbit) og de har ingen binding, hvilket betyder, at du kan opsige dit abonnement igen med øjeblikkelig virkning, hvis du skulle fortryde dit køb.

Eneste sted, hvor Stofa halter en smule, er på deres Trustpilot-anmeldelser. Det er ikke et frygteligt billede, som tegner sig, men i forhold til andre udbydere ser det alligevel ud som om Stofa har visse problemer, som de helt sikkert er bevidste om og arbejder på at udbedre. Generelt set er kundeanmeldelser en rigtig god pejlesnor, når man skal vælge udbyder, men de skal nok også tages med et gran salt. Det er ikke alle dårlige anmeldelser, som nødvendigvis er retvisende for hvorvidt man selv bør vælge at blive kunde hos netop denne udbyder.

Aktuelle tilbud:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Ligesom de andre større udbydere af bredbånd, har Stofanet på deres hjemmeside en simpel og hurtig tester, hvor du simpelthen indtaster din adresse og derefter får svar på om du kan få Stofanet netop i din husstand. Her bliver du naturligvis også tilbudt fibernet, hvis dette er tilgængeligt hvor du bor. Alternativt vil du få vist hvor hurtig en forbindelse, Stofanet mener at kunne levere via bredbånd hos dig.

Det kan være en god ide, hvis du er lidt på vippen med hvilken bredbåndsudbyder, du skal vælge, simpelthen at tage denne test hos flere forskellige udbydere. På denne måde kan du nemlig hurtigt finde ud af, hvilken udbyder af bredbånd, der mener at kunne tilbyde dig den hurtigste forbindelse. Bemærk dog, at bredbånd sjældent i praksis sjældent vil leve op til de Mbit, som du egentlig betaler for. Dette er der mange grunde til, for eksempel hvor mange andre, der er på samme net, alderen på din router, forbindelsen på netop din adresse, og så videre.

Stofanet tilbyder dog 1000 Mbit med en garanti på mindst 900 Mbit, hvilket må siges at være ret godt. Så høj en hastighed vil være mere end rigeligt for de fleste, også selv til en stor familie, som har mange devices online på én gang. Hvis mindre kan gøre det, har Stofanet også en mere moderat pakke på 200 Mbit, som de selv vurderer passer godt til par og singler. Så de er altså opmærksomme på at danskerne har forskellige behov, og der er hermed lidt penge at spare hver eneste måned, hvis du ikke har brug for en mega hurtig forbindelse.

Hjemmeside: www.stofa.dk

Relaterede bredbånd:

Fastspeed
Norlys
Telenor

Hvor hurtig er din forbindelse?