Danske fibernetudbydere

Klik videre og læs mere om de enkelte udbydere nedenfor

De bedste fibernetudbydere

Vi har gjort arbejdet for dig og samlet Danmarks bedste fibernetudbydere. Vores komplette guide går igennem de forskellige udbydere, hvor vi dykker ned i fordele, ulemper, priser og meget mere. Da fibernet, som ellers stadig er nyt, vinder mere og mere frem, kan vi som et minimum anbefale, at du læser lidt videre og sætter dig ind i, hvad de forskellige fibernetudbydere har at tilbyde.

Hvis du har en kabelforbindelse eller måske mobilt bredbånd, og du af en eller anden grund ikke er tilfreds med din nuværende løsning, så er der også gode grunde til at kigge lidt videre på fibernetudbyderne herover. De kan nemlig komme med noget, som kabel- eller mobilnet simpelthen ikke rækker til.

Er stabilt net også et must for dig? 

Det er det for rigtig mange danskere. Vi bruger internettet som aldrig før. Både på computer, mobil, tablet, tv og mere. Vi kan faktisk slet ikke undvære det. Og der er ikke noget, der skaber frustration i hjemmet som en langsom eller hakkende forbindelse. Derfor er fibernet et fantastisk nyt alternativ.

Når man tænker over det, er der virkelig mange måder, hvorpå vi moderne mennesker er afhængige af en ordentlig forbindelse. Når vi ser en YouTube film på mobilen. Når vi streamer Netflix eller ViaPlay. Når vi gamer. Eller når vi bare surfer. Alle disse aktiviteter kan hurtigt blive spoleret og skabe irritation, hvis forbindelsen ikke fungerer optimalt.

Hvis du ligesom stadig flere danskere arbejder hjemmefra, så har du helt sikkert også oplevet hvor afgørende det er, at forbindelsen ikke driller. Zoom-møder og andre online konferencer bliver nemt besværlige eller slet og ret umulige, når forbindelsen driller. Og hvis du sidder med kunder – eller måske din chef – i den anden ende, så er det langt fra en optimal situation.

Er du klar til en superskarp forbindelse?

Disse eksempler illustrerer blot, hvordan vi alle i større eller mindre grad er begyndt at tage en lynhurtig og stabil forbindelse for givet. Vi forventer, at nettet bare kører. Vi har faktisk baseret vores hverdag, rutiner, jobs og endda familieliv på det. Hvis du lige skal besvare en mail til arbejdspladsen, eller tjekke ungernes skoleportal, eller se en familiefilm på Netflix, og internettet ryger, ja, så opstår der knas i vores liv. 

Derfor er fibernet så god en opfindelse og bestemt værd at overveje, hvis du er klar til at indrømme, hvor meget tillid du faktisk lægger i din forbindelse. Hvis dit nuværende net kontinuerligt driller dig eller bare går for langsomt, hvorfor så ikke undersøge muligheden for at få fibernet? Hvis det kan gøre din hverdag nemmere, gøre dig i stand til at udføre dit job hurtigere og mere effektivt, og hvis det kan garantere, at fredagsfilmen aldrig hakker, ville det så ikke være det hele værd? 

Er fibernet det rigtige valg for dig?

Der er et par ting, som du bør overveje, inden du eventuelt beslutter dig for at få fibernet. Styrken ved en fiberforbindelse er først og fremmest hastigheden og stabiliteten. Da fibernet fungerer ved at lys passerer gennem et optisk kabel, går det altså meget hurtigere end en sædvanlig kabelforbindelse. Desuden bliver forbindelsen meget stabil, da der ikke er noget tab undervejs.

Så hvis du er tiltalt af tanken om meget høj hastighed og en forbindelse, der aldrig hakker eller falder ud, ja, så peger det i retning af at fibernet kunne være løsningen for dig.

Hertil kommer så den anden store fordel, at det kommer med lige så hurtig upload som download. Dette er en fordel, hvis du skal dele eller sende store filer afsted, for eksempel hvis du arbejder hjemmefra med applikationer, multimediedesign eller anden branche, hvor der ofte skal udveksles megen digital information i begge retninger.

En af de eneste ulemper ved fibernet er nok tilgængeligheden. Da fibernet kræver disse særlige, optiske kabler, som skal graves ned, kan det altså ikke bare køre over telefonstikket eller en trådløs router. Der skal være lagt fibernetskabler ned, som fører til netop din adresse. Og godt nok bliver disse kabler gravet ned og mere og mere af landet, i takt med at fibernet bliver mere og mere udbredt og efterspurgt. Men det er desværre stadig ingen garanti for at du kan få det – endnu.

Tjek hos de forskellige fibernetudbydere herover, om de tilbyder en fiberforbindelse på netop din adresse.

De hurtigste og billigste fibernetudbydere

Hiper, Stofa og Waoo er de absolut førende indenfor udbud af fibernet til hele Danmark. Fibernet giver en internetforbindelse, som bare må opleves. Her er der tale om næste generation af internet, og her kan du opnå hastigheder på helt op til 1000 mbit! Så sidder du på en ellers hurtig 50 eller 100 mbit “normal” bredbåndsforbindelse, så vil du alligevel kunne mærke et stor forskel!

Få fart på med en ordentlig udbyder

Med en fibernetforbindelse skal du aldrig vente på noget der loader eller er forsinket på anden vis. Streamer du meget eller spiller du spil online, så ved du, hvad en god forbindelse er, og hvorfor den er i høj kurs! Udfald, i film eller i spil, kan irritere langt ud over forstanden – også selvom det må siges at være et luksusproblem. Men med en hurtig forbindelse fra nogle af de førende fibernetudbydere, så er det ikke længere en problemstilling – og endda ofte til en pris, der ikke er meget dyrere end den du sidder på nu garanteret.

Sæt fart på og check priserne ovenfor på disse udbydere af fibernet til (næsten) hele Danmark.

Et sikkert website

Find internet med Netcheck

Netcheck.dk er din sammenligningsside for det bedste internet i Danmark. Vi sammenligner det hurtigste, billigste og nyeste internet så du nemt kan finde det der passer til dit behov.

Netcheck er et kommercielt drevet site.

© Copyright Netcheck 2022