Du er her: Forside » Udbydere » fastspeed

Fastspeed Bredbånd Logo
fastspeed.dk

fastspeed

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 4,7 af 5,0

Lynhurtigt bredbånd fra Fastspeed

Fastspeed har på rekordtid indtaget danske hjem med et meget enkelt koncept omkring én hastighed til én fast pris. Dermed tilbyder de en (teoretisk) hastighed på op til 1000 mbit og 100 mbit upload for kun 249,- pr. måned.

Det enkle koncept med en meget høj hastighed til en konkurrencedygtig pris har vundet bredt ind, hvilket Fastspeeds Trustpilot også vidner om.

Danmarks ultimative bredbånd

Selvom Fastspeed ikke har mange år på bagen, har de allerede indtaget pladsen som Danmarks nok mest ambitiøse udbyder af internet. Deres simple koncept med høj hastighed og lav pris er nemt at forstå og forholde sig til, og massevis af danskere har allerede skiftet til Fastspeed. Skal du være med i klubben?

Fordele ved Fastspeed

Du får en enormt høj hastighed – præcis hvor høj kommer lidt an på din specifikke forbindelse, men stadig helt klart blandt Danmarks hurtigste. Samtidig får du en fast, lav pris, som ikke kan gøres meget bedre, hastigheden og stabiliteten taget i betragtning. Du får en anerkendt, sikker og vellidt udbyder, som massevis af andre brugere har glæde af, og hvor der ikke er nogen dikkedarer.

Men først og fremmest får du et simpelt koncept, som du aldrig behøver genoverveje. Der bliver ikke noget med at opgradere hvis dine behov skulle ændre sig – for med op til 1000 mbit kommer du aldrig til at mangle hastighed. Du behøver heller ikke spekulere på, om du måske kan spare en smule penge hver måned ved at gå ned på en billigere løsning – den mulighed er der nemlig ikke, og den er i øvrigt også ganske overflødig, da Fastspeed tilbyder denne konkurrencedygtige pris.

Så læg spekulationerne på hylden, både hvad angår pris, hastighed og stabilitet – Fastspeed dækker det hele. Fastspeed’s fokus er kun, og har altid kun været, lynhurtigt internet til en god pris – og det må man sige, de utvivlsomt lever op til.

Kom nemt i gang med Fastspeed

Hvis Fastspeed lyder som den rigtige løsning for dig, er første skridt at tjekke, om du kan få det. Det gøres hurtigt ved at indtaste din adresse og køre en test. Da Fastspeed kører på TDC’s fiber- og kabelnet, har de god dækning, og de udvidder også kontinuerligt deres fibernet. Så der er derfor stor chance for at de også kan levere net til dig – men kør tjekket for at være helt sikker!

Dernæst vil du blive bedt om at udfylde, hvorvidt du ønsker fiber- eller kabelnet. Der kan være højere priser her, alt efter hvilken løsning du er ude efter, og hvilke muligheder der er tilgængelige på netop din adresse. Der kan også være mulighed for at du ligefrem sparer lidt penge, hvis der ligger en rabat hos din lokale forening.

Til sidst skal du bare vælge om du ønsker oprettelse nu og her, eller om det skal ske fra en bestemt dato et stykke ude i fremtiden. Du betaler naturligvis først fra den dag, du kommer online med Fastspeed. Opsigelsen hos nuværende udbyder forløber nemt og smertefrit, og ifølge Fastspeed selv tager det kun 1 minut. Nemmere og hurtigere bliver det vist ikke.

Det eneste, du så skal gøre herfra, er at afvente routeren, som du modtager med pakkeposten. Når den er kommet, sættes den til, og du er kørende. Fastspeed har naturligvis hurtig og venlig telefonsupport, hvis der mod forventning skulle opstå problemer, eller du blot har brug for en vejledende hånd.

Hvad siger kunderne om Fastspeed?

Hvis du mod forventning ikke har hørt så meget om Fastspeed, eller bare er på vippen omkring at springe på en udbyder, som stadig er lidt ny på markedet, så kan det kun anbefales at taget et smut forbi Fastspeed’s Trustpilot side.

Fastspeed har utroligt mange positive anmeldelser fra deres nuværende kunder, og der vælter hele tiden flere ind. De ligger på en høj score baseret på mange tusinde anmeldelser. Kunderne er især tilfredse med servicen. Venlig, kompetent support er altid en stor tryghedsgivende faktor, især hvis man er ny kunde. Dette kan du roligt regne med at få hos Fastspeed.

Desuden er der stort set kun ros at komme efter, når det handler om stabilitet og ydelse. Som lovet giver Fastspeed nemlig rigtig godt og hurtigt net. Der er ikke noget, der sælger en service som tilfredse kunder, og det må man sige at Fastspeed om nogen har masser af.

Fast lav pris

Konceptet er enkelt, én lav pris og én høj hastighed. For nye kunder tilbydes der fra tid til anden endda også gratis oprettelse af bredbåndet, og der følger hertil også router med og streamingtjenesten Dplay.

Se også øvrige tilbud på internet her.

Hjemmeside: www.fastspeed.dk

Relaterede bredbånd:

1000 mbit fibernet
500 mbit fibernet
Alle fibernet

Hvor hurtig er din forbindelse?