PRISER PÅ BREDBÅND

Vælg ønsket hastighed og se alle priser på de mulige bredbånd nedenfor.

Sammenlign priser på bredbånd hos os

Der findes efterhånden et utal af bredbåndudbydere i Danmark. Så mange at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvem der er billigst og hvem der har den bedste løsning for den enkelte forbruger. For at gøre det mere overskueligt for dig som forbruger, har vi her samlet de forskellige udbydere under et sted, så du kan se, hvem der tilbyder hvad og til hvilken pris.

Inden man vælger udbyder, er det først og fremmest vigtigt, at man bliver bevidst om ens eget behov. Er man typen, der kun bruger internettet til sociale medier, checking af E-mails og netbank, vil man sagtens kunne nøjes med et lille abonnement. Benytter man i stedet internettet til diverse streaming tjenester og onlinespil, bør man i højere grad ty til et abonnement, der indeholder højere down- og upload hastigheder.

Måske du har et sommerhus, hvor der endnu ikke er nedgravet internetkabler i jorden, eller måske du er typen, der altid er på farten og har brug for internet, når du skal arbejde. I dette tilfælde vil mobilt bredbånd være den perfekte løsning, da du her får tildelt en enhed uden tilhørende kabler og ledninger, som gør det muligt for dig at komme på internettet hvor som helst.

Billigste og bedste bredbånd

Ønsker man udelukkende den billigste bredbåndsløsning skal man vælge mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd følger der enten en trådløs router eller en et USB-modem med, som giver dig eller familien adgang til internettet. Med Mobilt bredbånd gælder det, at du betaler for mængden af data, som du har behov for. Er dit behov som nævnt tidligere sociale medier, E-mails og netbank vil du derfor kunne nøjes med et af de små abonnementer. En ting, man skal være opmærksom på i forbindelse med investering i mobilt bredbånd, er udbyderens dækning. Som nævnt er mobilt bredbånd trådløst, og derfor er udbyderens dækning altafgørende for dig og din internethastighed.

Er du i stedet for mobilt bredbånd på udkig efter almindeligt bredbånd finder du hurtigt ud af, at der er mange om buddet. I din kamp om at finde den rigtige udbyder er det vigtigt at have for øje, hvad det enkelte abonnement indeholder, og om du skal betale for oprettelse. Ønsker du det bedste af det bedste vil et abonnement hos Hiper være det rette for dig. De tilbyder de hurtigste internethastigheder på markedet både i form af bredbånd og fibernet, hvis muligheden er til dette i dit område.

Se også:

INTERNET priser

FIBERNET priser