Du er her: Forside » Udbydere » Telenor MaxSpeed

Telenor MaxSpeed.dk

Telenor MaxSpeed

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts
Rating på Trustpilot: 4,7 af 5,0

Rating på Trustpilot:

Telenor MaxSpeed bredbånd med rabat

MaxSpeed bredbånd fra Telenor er ikke just en ny spiller på markedet. Det er en gammel traver, der bliver ved med at fungere og leverer stabilt internet til kvalitetsbevidste forbrugere i hele Danmark. Faktisk er det også nogle af de billigste, når man ser på pris i forhold til antal Mbit sammenholdt med kvaliteten. Der er ingen tvivl om, at de mange år i branchen har gjort Telenor til en solid og pålidelig udbyder, der lever af glade abonnementskunder, der hænger ved.

Var Telenor bredbånd ikke et godt internet, ville der ikke være så mange tilhænger, som der er i dag. Der er flere muligheder og pakkeløsninger, som henvender sig til unikke behov. Du kan for eksempel få 10/1 Mbit internet til 99,- pr. måned de første 3 måneder, hvorefter det koster 169,- pr. måned. Der er tre pakker at vælge mellem, hvor 50/10 Mbit er den største og 20/2 den mellemste. Og så følger der en gratis router med.

Aktuelle tilbud:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vælg Telenor bredbånd til dit behov

Vi har alle forskelligartede behov, når det kommer til internet. Der er nogen, der bruger nettet til alt som streaming af TV, musik og film, hvor det er godt at have mange Mbit/s at trække på. Det samme gør sig gældende, hvis man spiller meget computer og gerne vil have en stabil forbindelse, der aldrig hakker. Yderligere er der også til de behov, hvor man tjekker sin e-mail, er på Facebook, surfer lidt på nettet og måske ser lidt Youtube-video. Her er de mindre pakker ganske glimrende og behovsdækkende.

Når du skal vælge Telenor bredbånd, giver det naturligvis god mening for dig at identificere dine faktiske behov. For har du ikke brug for en så hurtig forbindelse, er der selvfølgelig nogle penge at spare i det lange løb, hvis du fx vælger 20/2 Mbit-forbindelsen. Det er helt og aldeles op til dig selv.

Ét af Danmarks hurtigste og bedste bredbånd

Er det et must for dig at have et rigtigt hurtigt internet, og skal det være fra en kendt udbyder, får du ikke bedre muligheder end med Telenor bredbånd. De får alle abonnementer i de første tre måneder til kun 99,- pr. måned, så du selv kan få syn for sagen, hvis du har mod på at prøve én af de store pakker af for at se effekten på forbindelsen. Vælg Telenor bredbånd, fordi du gerne vil have noget, der bare fungerer.

Hjemmeside: www.Telenor MaxSpeed.dk

Relaterede bredbånd

Alle fibernet
Alle bredbånd
1000 mbit fibernet