Du er her: Forside » Udbydere » Telenor MaxSpeed

Telenor Maxspeed Bredbånd Logo
Telenor MaxSpeed.dk

Telenor MaxSpeed

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 4,0 af 5,0

Vælg Telenor bredbånd til dit behov

Vi har alle forskelligartede behov, når det kommer til internet. Der er nogen, der bruger nettet til alt som streaming af TV, musik og film, hvor det er godt at have mange Mbit/s at trække på. Det samme gør sig gældende, hvis man spiller meget computer og gerne vil have en stabil forbindelse, der aldrig hakker. Yderligere er der også til de behov, hvor man tjekker sin e-mail, er på Facebook, surfer lidt på nettet og måske ser lidt Youtube-video. Her er de mindre pakker ganske glimrende og behovsdækkende.

Når du skal vælge Telenor bredbånd, giver det naturligvis god mening for dig at identificere dine faktiske behov. For har du ikke brug for en så hurtig forbindelse, er der selvfølgelig nogle penge at spare i det lange løb, hvis du fx vælger 20/2 Mbit-forbindelsen. Det er helt og aldeles op til dig selv.

Aktuelle tilbud:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Ét af Danmarks hurtigste og bedste bredbånd

Er det et must for dig at have et rigtigt hurtigt internet, og skal det være fra en kendt udbyder, får du ikke bedre muligheder end med Telenor bredbånd. De får alle abonnementer i de første tre måneder til kun 99,- pr. måned, så du selv kan få syn for sagen, hvis du har mod på at prøve én af de store pakker af for at se effekten på forbindelsen. Vælg Telenor bredbånd, fordi du gerne vil have noget, der bare fungerer.

Hjemmeside: www.Telenor MaxSpeed.dk

Relaterede bredbånd:

Alle fibernet
Alle bredbånd
1000 mbit fibernet

Hvor hurtig er din forbindelse?