SPRØGSMÅL OG SVAR TIL INTERNET

Hvad er bredbånd

Bredbånd er betegnelsen for internet, der leveres over en hurtig forbindelse sammenlignet med intnettet førhen gennem modem og telefonstikket. I dag leveres det meste internet gennem antennestikket, og det er muligt at få helt op til 1000 mbit.. Bredbåndet har for alvor sat skub til vores brug af internet og streamingtjenester med de lave priser.

Hvad kan jeg få af internet

Der kan være stor forskel på, hvad du kan få af internet og det afhænger af hvor du bor henne samt hvilke installationer du har i huset. Fibernet er blandt det nyeste og kan være på 1000 mbit og samtidig billigt. Kan du ikke få hverken bredbånd eller fibernet, så kan mobilt bredbånd være en mulighed for dig. Her leveres det over mobilnettet og afgøres af den dækning du har her.

Hvad koster internet om måneden

Internet til husstanden kan være meget billigt og afhænger helt af dit behov samt mulighederne for internet til bygningen. Det er muligt at få internet helt ned til 199,- pr. måned. Det kan også være helt op til 699,- / md., men så er det også en af de hurtigste forbindelser, som både kan leveres som fibernet eller almindeligt bredbånd. Det afhænger med andre ord om behov.

Hvad koster fibernet

Fibernet er det nyeste internet på markedet og er alligevel forholdsvist billigt i forhold til den hastighed der kan leveres. Fibernet leveres gennem lyskabler, som også kaldes fiber-kabler, og dermed kan der opnås en utroligt stor dataudveksling i kablerne og heraf en meget høj internethastighed. Priserne varierer fra ca. 299,- til 449,- afhængigt af den hastighed du ønsker.