500 mbit bredbånd

Se aktuelle tilbud på bredbånd på op til 500 mbit nedenfor.

Se også:

Fart på forbindelsen med 500 mbit

Hvis du er træt af at vente på nettet og bare ønsker, at det skal gå hurtigt, så er en forbindelse på 500 mbit. altså et rigtig godt bud. Her er der virkelig smæk for skillingen og ingen ventetid på noget. Så stream trygt i fuld HD uden hakken eller venten – så bruger du tiden på det der virkelig betyder noget.

Er i flere i familien?

Så er det også oplagt at få en hurtig forbindelse, for så er i pludselig mange, der skal deles om den samme linje. Er i fx 4 i husstanden og alle en én eller to enheder, der er på nettet, så kan man bare dividere med antallet af enheder. Pludselig er man måske nede på 50 mbit fordi alle skal download film, spil, serier eller bare surfer.

Det betyder at den hurtige forbindelse pludselig er på overarbejde og da ikke er så hurtig mere. Ihvertfald ikke for den enkelte.

Er man alene hjemme, så kan man mærke forskel og derfor skal man altid tænke på, hvor mange man er om forbindelse og hvad behovet i øvrigt er. Her kan en lavere forbindelse på fx 300 mbit. også være et alternativ eller en endnu højere forbindelse på fx 1000 mbit.

Snak med kæresten/roommaten/husbond- el. viv’en og se, hvordan og hvor meget i bruger nettet.

Brug oversigten ovenfor til at finde det bedste tilbud til jeres husstand eller se relaterede internetforbindelser.