kviknet

Du er her: Forside » Udbydere » kviknet

Kviknet bredbånd til skarpe priser

Har du brug for en hurtig bredbåndsforbindelse, hvor der netop er fokus på speed, er Kviknet bredbånd det oplagte valg for dig. Her kan du få din forbindelse via telefonstik og kabel-TV med en forbindelse på op til 150 Mbit for den hurtigste via telefonstik.

Der er rigtig mange forbrugere, der går efter hastigheden, da den typisk er proportional med en god og sikker forbindelse, der ikke hakker. Derfor kan du med fordel bestille Kviknet bredbånd, som fås til en virkelig skarp pris.

Faktaboks

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts
Rating på Trustpilot: 4,7 af 5,0

Kviknet – Danmarks billigste net

Skal kvaliteten af dit internet være i højsæde, og skal prisen være billig, kan du fx få bredbånd via telefonstik med op til 150/50 Mbit/s til kun 270,- pr. måned og en mindstepris på 1.620,- for 6 måneder. Det koster 0,- i oprettelse , og der er en opsigelsesperiode på kun 30 dage. Du har derfor alle muligheder for at få hurtigt internet til små penge med Kviknet bredbånd.

Fordele ved Kviknet bredbånd

Hvorfor skal du vælge Kviknet bredbånd, når du leder efter nyt internet? Det skal du af mange årsager. Men nogle af de mest graverende fordele er, at du får en rigtig høj hastighed til en lav pris. Du skal ikke selv opsige abonnement hos din snart forhenværende udbyder – det klarer Kviknet. Du får en valgfri trådløs router med i prisen, hvilken du typisk skal betale ekstra i leje for hos andre internetudbydere.

Ydermere får du et nemt og brugervenligt produkt, der kan installeres på sekunder. Det hele er nemlig gjort på forhånd, således at du blot skal sætte stikket i. Skulle der stik imod forventning være behov for support til opsætning eller andet, er der altid venlig kundeservice, der guider dig på vej med dit Kviknet bredbånd. Og så har du alle dine relevante informationer, regninger og muligheder online ved hjælp af selvbetjening.

Nemmere internet fås ikke

Har du hverken tid, lyst eller kompetencerne til at rode ved din internetforbindelse og den omkringliggende teknik, er Kviknet bredbånd nok noget af det nemmeste internet, du overhovedet kan få. Her skal du aldrig bekymre dig om teknik eller udfald. Det virker altid optimalt og aldeles upåklageligt, så du kan bruge dit internet for fuld styrke. Og så fås det ikke billigere i set i forhold til, hvad du får med af Mbit til både download og upload.

Du skal vælge Kviknet bredbånd, hvis du gerne vil have det så let som overhovedet muligt. Tilmeld dit betalingskort og tænk aldrig mere på dit internet. Det kører bare.

Hjemmeside: www.kviknet.dk

Relaterede bredbånd

500 mbit fibernet
1000 mbit fibernet
Alle fibernet