Du er her: Forside » Udbydere » kviknet

kviknet.dk

kviknet

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 3,7 af 5,0

Kviknet – Danmarks billigste net

Skal kvaliteten af dit internet være i højsæde, og skal prisen være billig, kan du fx få bredbånd via telefonstik med op til 150/50 Mbit/s til kun 270,- pr. måned og en mindstepris på 1.620,- for 6 måneder. Det koster 0,- i oprettelse , og der er en opsigelsesperiode på kun 30 dage. Du har derfor alle muligheder for at få hurtigt internet til små penge med Kviknet bredbånd.

Fordele ved Kviknet bredbånd

Hvorfor skal du vælge Kviknet bredbånd, når du leder efter nyt internet? Det skal du af mange årsager. Men nogle af de mest graverende fordele er, at du får en rigtig høj hastighed til en lav pris. Du skal ikke selv opsige abonnement hos din snart forhenværende udbyder – det klarer Kviknet. Du får en valgfri trådløs router med i prisen, hvilken du typisk skal betale ekstra i leje for hos andre internetudbydere.

Ydermere får du et nemt og brugervenligt produkt, der kan installeres på sekunder. Det hele er nemlig gjort på forhånd, således at du blot skal sætte stikket i. Skulle der stik imod forventning være behov for support til opsætning eller andet, er der altid venlig kundeservice, der guider dig på vej med dit Kviknet bredbånd. Og så har du alle dine relevante informationer, regninger og muligheder online ved hjælp af selvbetjening.

Nemmere internet fås ikke

Har du hverken tid, lyst eller kompetencerne til at rode ved din internetforbindelse og den omkringliggende teknik, er Kviknet bredbånd nok noget af det nemmeste internet, du overhovedet kan få. Her skal du aldrig bekymre dig om teknik eller udfald. Det virker altid optimalt og aldeles upåklageligt, så du kan bruge dit internet for fuld styrke. Og så fås det ikke billigere i set i forhold til, hvad du får med af Mbit til både download og upload.

Du skal vælge Kviknet bredbånd, hvis du gerne vil have det så let som overhovedet muligt. Tilmeld dit betalingskort og tænk aldrig mere på dit internet. Det kører bare.

Simpelt koncept, gennemskuelige priser

Kviknet er måske ikke den mest kendte udbyder, når det kommer til danske internetløsninger. Og det er faktisk en skam, for Kviknet er en virkelig stabil, prisvenlig og kundeorienteret spiller på markedet.

De er upfront med alt, lige fra priser til driftstatus. Helt ærligt, hvor mange andre udbydere lægger alle deres priser op på deres hjemmeside? Hos Kviknet kan du se alle tallene sort på hvidt, helt ned til de mindste gebyrer, der eventuelt kan forekomme. Så hvis du er meget prisbevidst og lever efter et stramt budget, så er Kviknet måske det oplagte valg for dig. Her kommer der nemlig ingen ubehagelige overraskelser, så længe du sørger for at bruge et minut eller to på at sætte dig ind i priserne og hæfte dig ved hvilke af dem, der kommer til at gøre sig gældende for netop dig.

Det skal dog ikke lyde som om Kviknet har et hav af usædvanlige gebyrer eller mærkelige merpriser. Slet ikke. Som sagt tilbyder de faktisk Danmarks nok billigste net, helt uden betaling for oprettelse. De har simpelthen blot valgt at være fuldstændig åbne omkring alle priser. Du finder oversigten på deres hjemmeside med blot et enkelt klik.

Stabil drift og hurtig problemløsning

Ligesom Kviknet er enormt gennemskuelige, når det kommer til deres priser, så sørger de også for at holde dig helt up-to-date med eventuelle driftsproblemer, der måtte opstå for deres kunder.

På deres hjemmeside finder du nemt deres driftsstatus, som viser om noget skulle være galt i netop dit nærområde. Og hvis det mod forventning er tilfældet, ja, så sidder Kviknet’s support naturligvis klar på telefonen.

Det skal dog siges, at større eller generelle driftsforstyrrelser vil Kviknet naturligvis opdage selv, og de vil omgående arbejde på at løse dem. Faktisk så har Kviknet et overvågningssystem, som pinger alle kunders forbindelser hvert 5. minut. Derfor vil der ikke gå længe, før de opdager, hvis der skulle være knas i et område.

Men derfor kan du altid tage kontakt til deres kundeservice, hvis du skulle opleve forstyrrelser på netop din forbindelse. Kviknet’s ansatte er kompetente og nemme at tale med, som det også fremgår af deres klart overvejende positive Trustpilot-anmeldelser.

Hvad siger andre brugere om Kviknet?

Netop kundeservicen er noget af det, Kviknet’s nuværende kunder roser allermest. Der er altid lynhurtig og kompetent hjælp og vejledning at komme efter, inden for supportens åbningstider.

Desuden har langt de fleste oplevet en virkelig strømlinet og problemfri proces. Helt fra det første møde med Kviknet’s hjemmeside, oplever man hurtigt, at de er upfront og har gjort det utrolig nemt at navigere. Man er ikke i tvivl om vilkår, priser eller hvordan det praktisk foregår.

Det er også ligetil at afgive bestillingen på Kviknet internet. Du tjekker blot om din adresse er dækket, og hvis den er, kommer du automatisk videre til oprettelsen. Systemet tager dig nemt og gnidningsfrit igennem punkterne. På få minutter kan du altså have oprettet dig som Kviknet kunde.

Dernæst skal din ordre naturligvis behandles og udstyret sendes ud til dig. Også dette har de fleste kunder oplevet som en hurtig og ukompliceret proces. Slutteligt, når udstyret ankommer, er det et spørgsmål om sekunder, før det er opsat og køreklar. Du kan altså være online så snart pakken fra Kviknet ankommer.

Mange af Kviknet’s tilfredse kunder har netop oplevet hvorfor det hedder Kviknet. Hurtigt, nemt og ligetil. Derfor.

Hjemmeside: www.kviknet.dk

Relaterede bredbånd:

500 mbit fibernet
1000 mbit fibernet
Alle fibernet

Hvor hurtig er din forbindelse?