Du er her: Forside » Udbydere » jetnet

jetnet.dk

jetnet

Forbindelser: Fiber og kabel
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 199 kr./md.
Oprettelse: 0 kr.
Velkomstgave(r): Discovery+ tv + Mofibo
Rating på Trustpilot: 4,2 af 5,0

Rating på Trustpilot:

Jetnet er en ny og forholdsvis ukendt udbyder af bredbånd. Deres koncept er lige så simpelt som deres navn. De tilbyder internet til fornuftige priser uden så mange dikkedarer. Hvis du leder efter en nem løsning til en god pris, bør du overveje Jetnet.

Man kunne næsten kalde Jetnet for en discountløsning inden for internet, selvom det måske ikke er helt retvisende, for at dømme ud fra kundeanmeldelser, lader det nemlig til at kvaliteten af Jetnet’s bredbånd bestemt ikke fejler noget.

Aktuelle tilbud:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Er du typen, der ikke behøver den helt vilde hastighed, men sagtens kan nøjes med en mere normal forbindelse, så har Jetnet rigtig attraktive priser. De har nemlig slået sig op på at matche de laveste priser på markedet. Deres fokus er klart at være konkurrencedygtig på prisen, og det klarer de rigtig godt.

De har dog også de større pakker, hvor priserne selvfølgelig også følger med op, så hvis du senere finder ud af at du eller din familie har brug for højere hastighed, så har du muligheden for at opgradere. Ligeledes tilbyder de også fibernet, og er derfor en fremtidssikret løsning.

Umiddelbart, når man kigger på Jetnets hjemmeside, lancerer de sig ligesom Fastspeed, hvor der kun fremgår én pakkeløsning. Den er til gengæld også rigtig god, nemlig 1.000 Mbit for kun 199 kr. Det er jo umiddelbart et sindssygt godt tilbud. Men man skal dog kigge en smule nærmere for at finde de aktuelle priser.

Når man indtaster sin adresse for at finde ud af om Jetnet kan tilbyde bredbånd der hvor man bor, kommer de specifikke priser frem. Og her kan de 1.000 Mbit godt koste 249 eller 299 kr. Man får også oplyst, om man kan få fibernet, eller hvilke andre hastigheder af bredbånd, der er tilgængelige. Det kan fx være 300 eller 500 Mbit.

Jetnet er altså i stand til at tilbyde mere end én løsning, og det kan godt være aktuelt, hvis du stadig gerne vil have en virkelig god pris, men simpelthen ikke har brug for 1.000 Mbit. For mange danskere vil det måske endda være direkte overkill at få så høj en hastighed. Bor du alene, eller har du blot ikke et tårnhøjt forbrug af streaming, gaming eller krævende onlinearbejde, så kan mindre helt sikkert også gøre det. Der er jo heller ingen grund til at skyde spurve med kanoner.

Hos Jetnet følger routeren ikke med i standardpakken, når du opretter dig som ny kunde. Det er helt sikkert et valg de har gjort, for at kunne holde priserne nede og dermed være konkurrencedygtige. I vores samfund ved Jetnet nemlig, at mange allerede har en router, så hvorfor lægge denne ekstra udgift oven i deres priser? Man skal dog være opmærksom på dette, hvis man ikke har en bredbåndsrouter i forvejen.

Samlet set er Jetnet en ganske habil udbyder af bredbånd i fornuftig hastighed til lave priser. De er omstillingsparate og vil kunne opfylde langt de fleste danske familiers behov for internet. Så hvis du af en eller anden grund ikke rigtig kan forliges med de større spillere på bredbåndsmarkedet, så er Jetnet måske et godt bud på en “underdog”, der kan fylde et hul i markedet, som passer til netop dine behov.

Jetnet er powered af Fastspeed, hvilket tydeligt ses på deres koncept: simpelt, simpelt, simpelt. Eller sagt lidt mere uddybende: Hurtigt, stabilt internet til lave priser. Jetnet leverer forbindelse via mange forskellige netværk, blandt andet TDC, Norlys, EWII, Nord Energi, Onefiber, Thy-Mors, Fibia og Energi Fyn. Dette betyder, at de dækker rigtig meget af landet, hvilket må siges at være et kæmpe plus for en forholdsvis lille spiller på markedet.

Vi anbefaler derfor at du tager testen på deres hjemmeside for at se, om du kan få Jetnet på din adresse. Hvis du kan, er det bestemt værd at overveje, om ikke Jetnet har noget at tilbyde, som kunne være den helt rigtige bredbåndsløsning for dig.

Hjemmeside: www.jetnet.dk

Relaterede bredbånd

Fastspeed
Norlys
Telenor