PRISER PÅ FIBERNET

Vælg ønsket hastighed og se alle priser på de mulige fibernet.

Sammenlign priser på fibernet hos os

Er du typen, der ikke får dit behov dækket ved almindeligt bredbånd? Fibernet er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med internethastigheder. Med fibernet er det nemlig muligt for dig som forbruger at uploade og downloade med den samme hastighed. Derved slipper du for den potentielle langvarige ventetid der er forbundet med at uploade billeder eller videoer til f.eks. et fællesdrev.

For at gøre det mere overskueligt for dig som forbruger, har vi her på siden lavet en oversigt over de udbydere som tilbyder fibernet. En ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med investering af fibernet, er om den enkelte udbyder tilbyder fibernet i dit område. Bemærk at selvom du skulle befinde dig indenfor et område, som en udbyder dækker over, er det stadig ikke sikkert, at der er nedgravet fibernetkabler ved din adresse. Dette bliver en ekstraomkostning for dig som forbruger, skønt du stadig ønsker fibernet. Priser for de enkelte installationer er at finde på udbydernes egne hjemmesider.

Det billigste og bedste fibernet

Ønsker du fibernet uden at skulle have den helt store tegnedreng op af lommen, så er Stofa en god udbyder at vælge. Hos Stofa får du gratis oprettelse og et abonnement uden binding, hvilket afviger fra mange andre udbyder, som kræver, at du binder dig i 6 måneder. En anden udbyder er WAOO som også har gode tilbud, hvad angår pris og internethastighed. Fordelen ved WAOO er samtidig, at de dækker det meste af Danmark, og derfor er der altså god mulighed for dig som forbruger at gøre brug at netop deres tilbud.

Er du til gengæld typen der kun kan nøjes med det bedste og hurtigste fiberbredbånd, så er Hiper den rigtige udbyder for dig. Hos Hiper kan du få svimlende 1000 Mbit upload og download, og det dækker altså samtlige behov, du måtte have. Ulempen ved Hiper er dog, at de kun dækker København og Nordsjælland, så størstedelen af os må altså tage til takke med lidt lavere hastigheder.

Se også:

INTERNET priser

BREDBÅND priser