OiSTER

Du er her: Forside » Udbydere » OiSTER

OiSTER er hurtigt mobilt bredbånd

I en tid, hvor vi konstant har behov for at være online, og informationer er tilgængelige overalt, er det helt essentielt at have en god og stabil internetforbindelse. Med OiSTER mobilt bredbånd får du ét af de bedste, mobile bredbånd, så du altid har en god netforbindelse. Du kan være på Facebook og streame film, selvom du befinder dig på en øde ø, hvor der ellers ikke ville være nogen forbindelse.

Med OiSTER mobilt bredbånd kan du selv vælge, hvilken pakketering du ønsker til dine behov. Er du typen, der streamer en hel del, kan du med fordel vælge fri data – og ellers er 40 GB data pr. måned mere end rigeligt til et gennemsnitsbehov.

Faktaboks

Forbindelser: Kun mobilt bredbånd
Hastigheder: 17-71 mbit
Data inkl.: 6-1000 gb.
Priser: 49-209 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Podimo gratis i 6 mdr.
Rating på Trustpilot: 4,2 af 5,0

Optimale forbindelse i yderområderne

Det er ofte, at internetforbindelsen bliver ringere, når vi bevæger os ud i yderområderne. Men med OiSTER mobilt bredbånd får du den samme gode forbindelse, uanset hvor du befinder dig. Det er et pålideligt netværk til dig, der sætter pris på altid at have et godt internet lige ved hånden. Der er naturligvis stor forskel på vores individuelle behov. Derfor er det også muligt at vælge en pakke, der imødekommer det forbrug, man har.

Bruger du kun nettet til at tjekke e-mails, sidde på de sociale medier, Youtube og læse nyheder, er der ingen grund til at vælge mere end 40 GB data pr. måned. Men holder du af at se en god film, høre musik eller se TV, der streames direkte, er fri data uundværligt. Så skal du ikke tænke over dit forbrug.

Ingen dikkedarer med OiSTER mobilt bredbånd

Når du bestiller OiSTER mobilt bredbånd, kan du få pakken med fri data for kun 149,50 kroner den første måned. Det er gratis i oprettelse, og det er gratis at få leveret. Du kan desuden prøve det helt risikofrit med 14 dages returret, så du kan se, om det holder, hvad det lover. Efter første måned koster det 299 kroner.

Der er ingen bindingsperiode, hvorfor det kan siges op, når du har lyst. Der er en forventet hastighed på nettet mellem 5 og 10 Mbit/s, hvilket giver et godt og stabilt net, der er til at stole på. Så værner du om din netforbindelse, er OiSTER mobilt bredbånd et sikkert valg, der giver dig lige det, du har brug for. Uden skjulte omkostninger. Du får lige præcis det, du betaler for – og har du brug for hjælp, er der god support at hente.

Hjemmeside: www.OiSTER.dk

Relaterede bredbånd

sdf
sdf
sdf