Find det billigste bredbånd med hurtigste hastighed

Brug søgefunktionen nedenfor til at bestemme max pris og ønsket hastighed.

Ønsker du at finde det billigste bredbånd, sammenhold da pris med hastighed.

Populære udbydere af billigt bredbånd:

Fuld oversigt over bredbånd – filtrér visningen efter dit behov

Vælg det billigste bredbånd efter dit behov

Det billigste bredbånd er ikke nødvendigvist det bredbånd, som bare er billigst. Det kan nemlig godt være dyrt som alt muligt andet.

Her er det vigtigt at se på, hvilken hastighed du får for pengene og om der er øvrige udgifter ud over det månedlige abonnement. Skal der fx betales for en ny router, er der oprettelsesgebyrer eller anden administrationsomkostning, ja så kan det hurtigt blive en dårlig forretning.

Men inden du så vælger den allerdyreste løsning (for ja, der er bestemt mest bredbånd for pengene), ja så er det nok også alligevel dyrt, for du har slet ikke brug for så hurtigt net. Her får du flest “mbit” for pengene, men hvis du kun har brug for den halve hastighed, så kan du jo lige så godt spare pengene. Så er det pludseligt heller ikke det billigste bredbånd trods flest mbit pr. kr..

Tilbudskampagner på bredbånd

Hvilket bredbånd er så det rigtige for dig? Ja, det afhænger af det du skal bruge det til. Der er nemlig stor forskel på, hvordan man bruger nettet. Afhængigt af dit behov, så er forskellige bredbånd billige, og det handler om, at se på de øvrige ting, der følger med abonnementet.

Vi har samlet alle de bedst aktuelle tilbud på bredbånd og fibernet her – så er det blot at afstemme det behov husstanden har.

Hvilket bredbånd skal du så kigge efter

Der er som sagt mange måder at bruge internettet på, og det stiller forskellige krav til dit bredbånd. Er du meget på nettet og shopper rund på forskellige webshop, ja så har du for så vidt ikke de store “krav” andet end, at det godt må føles hurtigt, og det er lidt en temperamentssag. Og her kan den enhed du sidder med i hånden eller i skødet lige så vel være den sløve part.

Hvis du derimod streamer, ser serier, film eller bare web-tv, så har du brug for en bredbåndshastighed der bare er lidt højere end normalt for ikke at skulle “loade” fra tid til anden. Hertil skal det også være stabilt net, for det kan være nok så hurtigt, hvis det hele tiden falder ud og man skal vente på det. Så er man ligevidt.

Er du typen der spiller meget computer og gør det over nettet stiller det igen andre krav, for her er det naturligvist helt utilgiveligt med udfald på netforbindelsen. Falder man ud her bare få sekunder, så har man lyst til at smide computeren ud af vinduet da det hele kan være tabt på et øjeblik. Her kan det være man skal overvejen en anden forbindelsestype – hvis det er muligt. Fibernet et det nyeste og er lynende hurtigt. Dog er det ikke alle der kan få det endnu.

Det er med andre ord et spørgsmål om, hvad du kan “nøjes” med, hvis du leder efter det billigste bredbånd og måske kan pengene være givet godt ud, for at få en lidt hurtigere og mere stabil forbindelse.