Du er her: Forside » Udbydere » Telmore

Telmore.dk

Telmore

Forbindelser: Mobilt bredbånd
Hastigheder: 70-100 mbit (4G)
Data: 5-75 gb.
Priser: 49-149 kr./md.
Oprettelse: 0 kr.

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 4,0 af 5,0

I starten var det mest mobiltelefoni, de tilbød. Men i 2008 kom mobilt bredbånd så til. Fire år tidligere var Telmore blevet opkøbt af TDC, men siden virksomheden stadig var i fremdrift og havde en stor, etableret kundekreds, blev Telmore ved med at fungerer i praksis som et komplet selvstændigt navn og foretagende helt frem til 2013. Allerede i 2010 sad Telmore på over 10% af det danske marked. Den dag i dag er Telmore vokset til at kunne tilbyde services som Telmore Play, hvor du både får telefoni, men også streaming af diverse tjenester, som HBO Max og Netflix.

Telmore vandt prisen for Danmarks bedste kundeservice i 2017. Dette viser meget godt, hvor stort fokus de har haft på tilfredse kunder. De har længe haft sloganet “Mere end snak”, hvilket både refererer til at de ikke længere kun tilbyder telefoni, men også at drivkraften bag deres målsætning har været forståelighed. Der har altid været god kundekontakt og åbenhed omkring produkterne og processen hos Telmore.

Aktuelle tilbud:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Telmores mobile bredbånd bliver da også slået op som en ekstremt nem løsning – og det må man sige, det er. Ingen kabler nødvendige, ingen irriterende stik eller speciel hardware. Du får simpelthen blot en trådløs router tilsendt efter oprettelse. Routeren er til låns, så den behøver du ikke engang betale noget for – den skal blot leveres tilbage til Telmore i nogenlunde ordentlig stand, efter du ikke længere skal bruge den.

Når du modtager routeren, modtager du samtidig simkortet, som skal sættes i. Derefter er det blot at sætte stikket i kontakten, tænde for routeren, og så er du kørende på et af Danmarks nemmeste og bedste mobile bredbånd. Du skal dog lige finde navn og kode bag på routeren og indtaste det, men det er en mindre detalje.

Det smarte ved mobilt bredbånd er, at signalet bliver genereret af routeren, som reelt ikke behøver andet end en helt almindelig stikkontakt. Det betyder sådan set, at du kan tage dit mobile bredbånd med dig overalt. På ferie i sommerhuset, på kontoret, hvor end der er mulighed for tilslutning til et strømstik.

Da mobilt bredbånd fra Telmore kører over mobilnettet, er du altså ikke underlagt de samme begrænsninger, som kommer med for eksempel fibernet, hvor du skal have installeret helt særlige lyslederkabler til netop din adresse – hvis de altså ikke er nedgravet allerede. Disse kabler er skrøbelige og giver derfor en potentiel risiko for nedbrud af forbindelsen. Mobilt bredbånd har ikke denne svaghed. Her er det eneste hardware, du behøver, den router, som du får tilsendt af Telmore.

Der er også en anden stor fordel ved mobilt bredbånd fra Telmore. Skulle forbindelsen vise sig at være lidt spotty i dit hjem, kan du altid flytte routeren til et andet sted i hjemmet. Dette giver routeren mulighed for at udsende et bedre signal, som dine devices så kan tilkobles.

Hjemmeside: www.Telmore.dk

Relaterede bredbånd:

OiSTER
Jetnet
Stofa

Hvor hurtig er din forbindelse?