1000 mbit bredbånd

Se aktuelle tilbud på bredbånd på op til 1000 mbit nedenfor.

Se også:

Når der skal være fuld smæk på internettet

Er du typen, der enten bare skal have det bedste af det bedste, eller måske bare typen, der ikke vil vente ét øjeblik for meget? Så er en 1000 mbit bredbåndsforbindelse lige det du mangler.

Måske er i endda blot en større familie, hvor alle har enten iPads, mobiler, computere eller tv, som skal kunne gå på nettet og er det. Så er der behov for en seriøst god forbindelse og her kan 1000 mbit også være svaret.

Hvis det er muligt for husstanden, så kan en fibernetforbindelse også være en løsning, men det er stadig ikke alle i Danmark, der kan få en sådan opkobling endnu.

1000 mbit internet dækker alles behov

Der er ingen tvivl om, at du med en forbindelse på 1000 megabit, så er du godt kørende og i en del år fremover. Men faktisk så er prisen slet ikke høj i forhold til den forbindelse man så får.

Sammenlignet med mindre forbindelser, så er hastigheden 1/10 eller endda en 1/20 men alligevel til 1/2 eller 1/3 af prisen. Med andre ord så er der virkelig meget for pengene og man slipper for alt irritation ved at skulle vente på download eller upload.

Start i oversigten ovenfor og blive godt kørende med et lynhurtigt internet.