SPRØGSMÅL OG SVAR TIL INTERNET

Hvad koster internet om måneden ?

Prisen på internet afhænger meget af den type af forbindelse, du ønsker (eller kan få), og hvilken hastighed det skal være. Samtidig kan nogle abonnementer indeholde streamingtjenester, som kan fås billigere samlet ét sted end når man selv abonnerer på disse enkeltvist.

Det er muligt at få internet helt ned til 49 kr. pr. måned, hvilket er et såkaldt mobilt bredbånd. Dette kan du tage med på farten og her er selve forbindelsen det mobile netværk som din mobil også henter fra. Dette mobilsignal omformes til et Wifi-signal som din bærbare eller tablet så kan koble sig på. Se aktuelle tilbud på mobile bredbånd her.

En (fast) forbindelse til husstanden gennem telefon/tv-stikket er det mere traditionelle “bredbånd“, som kan fås ned til 199 kr. pr måned. Her er der ubegrænset download og upload (mobilt bredbånd er begrænset her). Hastighederne er også meget fastlåst, hvor mobilt bredbånd kan svinge afhængigt at signalet, der hvor man er. Se en lang række af aktuelle priser på bredbånd her.

Den sidste signaltype er fibernet, og det koster også fra 199 kr. pr. måned, men det er endnu ikke alle, der kan få denne type internet. Med fibernet er der for alvor skruet op for hastighederene til en forholdsvis lav pris, men afstem dette med dit behov for hurtigt internet. Se et stort udvalg af fibernet forbindelser her.