Du er her: Forside » Udbydere » WAOO

WAOO

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 300-1000 mbit
Priser: 329-399 kr./md.
Oprettelse: 995 kr.
Velkomstgave: Gratis den først måned

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 3,3 af 5,0

WAOO er specialister i fibernet, og nok Danmarks førende udbyder inden for dette, men de har også rigtig mange bredbåndskunder. Tilfredsheden hos WAOOs kunder er god, og de oplever generelt hurtig og effektiv kundeservice. Faktisk er WAOO så populær blandt kunderne, at de for 11. år i træk har vundet titlen som Danmarks bedste internetudbyder. Det siger ikke så lidt om hvor stor og etableret en spiller WAOO er på det danske bredbåndsmarked.

Ud over bredbånd tilbyder WAOO også TV, fibernet, telefoni, streaming og WIFI. Dette betyder, at hvis du bliver kunde hos Waoo, får du altså muligheden for at køre både dit TV og din telefon over deres meget stabile net.

WAOO tilbyder højhastighedsbredbånd som giver dig alt den fart, du kan drømme om. De har dog også mindre pakker, som måske passer lidt bedre til almindelige danskeres behov. Priserne hos WAOO er okay, men ikke blandt de laveste. Den store fordel ved WAOO er hvor stabil og efterprøvet en udbyder, de er. Med deres fokus på kundetilfredshed og fibernet er de både nemme at være kunde hos, og de er også fremtidssikrede.

Det skal dog også nævnes, at WAOO har lidt en del dårlige anmeldelser på det seneste. Deres Trustpilot ligger pt på en middelgod score, hvilket i sig selv ikke er dårligt, men set i forhold til deres konkurrenter, er der klart plads til forbedring. De fleste negative anmeldelser ser dog ud til at komme fra TV-kunder, som oplever udfald i deres forbindelse. Umiddelbart er der ikke mange klager på bredbåndet eller fibernettet.

Desuden kan det ses at en del kunder har været utilfredse over prisstigninger og ændringer af priserne på de forskellige pakker. En kæmpeudbyder som WAOO har naturligvis også et stort lønningsbehov til deres mange ansatte, så de kan ikke nødvendigvis altid være de mest konkurrencedygtige, når det kommer til priserne. Og da WAOO ikke kun udbyder bredbånd, men også er et energiselskab, vil de naturligvis også være sårbare over for ændringer i energimarkedet. For eksempel kan man nemt forestille sig, at de stigende priser som følge af uroligheder i verden, også har stillet WAOO i en situation, hvor de har været nødt til at hæve deres priser.

WAOO har på deres hjemmeside umiddelbart kun to pakker at vælge mellem pt, nemlig fiberbredbånd på 1.000 Mbit og 300 Mbit. Det må siges at være to store hastigheder, man kan vælge imellem. Man kan også tydeligt fornemme, at WAOO har lagt sig i selen at få fibernet på landkortet. De tilbyder dog også WiFi-løsninger, som er meget populært blandt danskerne.

Med WAOO går du nok aldrig helt galt i byen. Så hvis prisen ikke behøver at være presset helt i bund, men du bare gerne vil have en bredbåndsforbindelse, som kører uden problemer, så er WAOO et godt bud for dig.

Relaterede bredbånd:

Fastspeed
Norlys
Telenor

Hvor hurtig er din forbindelse?