Du er her: Forside » Udbydere » telia

Telia Bredbånd Logo
telia.dk

telia

Forbindelser: Kun fiber
Hastigheder: 1000 mbit
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0-198 kr.
Velkomstgave: Streaming + Podcasts

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 3,5 af 5,0

Løsninger til alle behov

Der er fire forskellige løsninger at vælge mellem. Enkeltperson, studerende, gamer og familie. Tager vi fx gameren, har du et behov for en hurtigere forbindelse. Her får du 20-30 Mbit, så du kan spille løs uden problemer med, at spillet hakker eller lignende. Og til familien skal det kunne lade sig gøre at have en stabil forbindelse, selvom der er flere online på samme tid.

Aktuelle tilbud:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Gratis i de første to måneder

Man må sige, at starten er billig, hvis du vælger Telia bredbånd. Her får du de første to måneder gratis, uanset hvilken Mbit forbindelse du vælger. Det er muligt at få helt op til 50 Mbit. Hvad angår prisen, ligger Telia bredbånd ganske godt til i feltet af billige udbydere. Det koster kun 199,- pr. måned for 10 Mbit og har en minimumspris på 796,- for 6 måneder. Her er router inklusiv, og der er gratis oprettelse.

Er det vigtigt for dig, at du kan stole på din udbyder, er Telia bredbånd fra en velrenommeret udbyder, der har leveret internet til et hav af danskere i mange år. Du ved derfor, at det er kvalitet, der består – og at du trygt kan bestille Telia bredbånd. Du kan som sagt selv vælge en pakke, der passer til dine behov, og det er naturligvis muligt at skifte pakke, hvis du får brug for mere eller mindre Mbit.

Tag 4G med dig overalt

Har du ikke nok i Telia bredbånd, kan du også tilkøbe 4G mobilt bredbånd fra Telia, så du altid har en sikker forbindelse, der kører uden problemer. Det kan være, at du skal på ferie og har brug for at være online, hvis du skal arbejde lidt.

Du får ét af Danmarks bedste internet til en rigtig skarp pris, som bare fungerer, som det skal. Vælg det, der passer til lige nøjagtig dit forbrug og spar penge.

Hjemmeside: www.telia.dk

Relaterede bredbånd:

Alle fibernet
Alle bredbånd
1000 mbit fibernet

Hvor hurtig er din forbindelse?