Du er her: Forside » Udbydere » CBB

CBB.dk

CBB

Forbindelser: Kun mobilt bredbånd
Hastigheder: Op til 71 mbit
Data: 1000 gb
Priser: 249 kr./md.
Oprettelse: 0 kr. (tilbud)
Velkomstgave: Gratis router

FAKTA OM

Rating på Trustpilot: 4,7 af 5,0

Du er selvfølgelig stødt på reklamerne med de små orangehårede figurer. Og du husker måske også at CBB faktisk blev lanceret under navnet Club Blah Blah tilbage i 2000. Det lidt fjollede navn er senere blevet lavet om til forkortelsen CBB, sikkert for at udstråle lidt mere seriøsitet. Det oprindelige navn viste sig dog at fungere godt. Sammen med Telmore var CBB nemlig de første til at udbyde mobiltelefoni over internettet. Siden da er det gået stærkt.

CBB drives i dag under Telenor og benytter sig af Telias landsdækkende mobile 4G-netværk, som dækker 97 % af den danske befolknings bopæle. På CBB’s hjemmeside kan du se et kort over hvor god deres mobile bredbåndsdækning er præcis i dit lokalområde.

CBB slår hårdt på deres mobile bredbånd, og med god grund. Både på priserne, dækningen og kundeservicen er CBB rigtig godt med. Faktisk må de siges at være blandt de absolut førende i Danmark, når det kommer til mobilt bredbånd. Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker traditionelt bredbånd og ikke kan få fibernet, så er mobilt bredbånd fra CBB et rigtig godt alternativt. Det er også supersmart til dig, som er meget på farten.

Som en ekstra service skal det nemlig nævnes, at CBB også tilbyder et såkaldt USB-modem for kun 149 kroner. Dette er simpelthen et modem, som giver dig mulighed for endnu nemmere at tage dit mobile bredbånd med på farten. Du sætter blot modemmet i din laptop, hvor end du befinder dig, og så har du mobilt bredbånd. Dette kan være uhyre smart hvis du skifter mellem forskellige hjem eller arbejdspladser, i sommerhuset eller blot i toget til og fra job.

Hvor en router er oplagt til husstanden, da der ofte vil være flere devices tilkoblet netværket her, er USB’en god til tablet eller laptop når du er på farten. Det må siges at være smart, at CBB tilbyder dig begge muligheder. Det er tydeligt, at CBB har lagt sig i selen at være omstillingsparate. Og de har samtidig forstået, at dette også gælder de fleste moderne danskere. Vi lever nemlig i stadig højere grad et liv, som er meget omskifteligt og kræver derfor nytænkning. At være online med en stabil forbindelse er efterhånden et must for langt de fleste af os, også selvom vi kører i bil, tog eller bare befinder os uden for hjemmet.

En anden god fordel ved CBB er at hvis du skulle overskride den datagrænse, der er inkluderet i dit abonnement for en given måned, så kommer der ingen ubehagelige ekstraregninger. I stedet sænker de blot hastigheden for resten af måneden. Så snart det har været den 1. igen, kommer din hastighed naturligvis op til normal igen. Hvis dette sker gentagende gange, bør du måske overveje at opgradere til en større pakke.

Og CBB har mange forskellige pakkeløsninger til rigtig fornuftige og konkurrencedygtige priser på deres mobile bredbånd, så du kan helt sikkert finde en størrelse og en pris, der passer til netop dit behov. På CBB’s hjemmeside finder du desuden en meget informativ oversigt over de forskellige pakker, hvor meget data, der er inkluderet, og omtrent hvad dette svarer til i form af streaming. De giver dig altså de bedste forudsætninger for at vælge det abonnement, som passer perfekt til dig og din familie.

Kundeanmeldelserne for CBB er overvejende meget positive og vidner om rigtig god kundeservice og forståelse for at løse problemer, hvis de opstår. Faktisk vandt CBB så sent som i 2021 prisen for Danmarks Bedste Kundeservice. Du kan altså føle dig i trygge hænder, hvis du skulle vælge at benytte CBB som din udbyder af mobilt bredbånd.

Hjemmeside: www.CBB.dk

Relaterede bredbånd:

Telmore
OiSter
Kviknet

Hvor hurtig er din forbindelse?